Instructeur Hilaire op verplaatsing

Lees voor met webReader

Instructeur Hilaire werd uitgenodigd door de leerlingen van de basisschool van Beerst (Diksmuide) om te vertellen over blind zijn. Ze waren bijzonder geïnteresseerd en stelden honderd vragen. Het hoogtepunt was de demonstratie met de blindengeleidehond Zita. Wat zo’n hond allemaal kan! Daar stonden ze toch van te kijken.

“Dag, Hilaire!”, zongen ze in koor. Misschien tot volgend jaar…

Een lange versie van 20 minuten vind je hier: http://youtu.be/yM61sATLjeM?hd=1

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Evenementen, Prikbord met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Instructeur Hilaire op verplaatsing

  1. Eline schreef:

    Goede middag,

    Ik vind ddat wel goed en leerreik dat de kinderen uit die school hebben leren kennismaken met zita de blindegeleidehond zoadat ze zien dat een hond voor ons heel erg belangrijk is in onze blinde of slechtziendewereld om ons te kunnen verplaatsen en zelfstandig te kunnen leven.

    Eline

  2. Heidi Callewaert schreef:

    Zita is een zeer lieve, sociale en zorgzame blindengeleidehond. Ik ben zeer blij dat ik haar heb leren kennen. Het was heel leuk toen ik samen met Zita het parcours kon verkennen, bij de stand van de Vrienden der blinden, op de Visuu-Activabeurs in Roeselare. Het voelde zo goed om naast haar te wandelen en dan een dikke welverdiende knuffel natuurlijk, heerlijk was dat. Het zal voor die kindjes ook een hele belevenis geweest zijn en Zita genoot zeker van al die aandacht. Bedankt lieve Zita

Reacties zijn gesloten.