Uitnodiging: Rencontres Musicales Internationales d’Enghien – IMUSE

🎻 We nodigen u graag uit voor een tijdloze muzikale namiddag. Dit op 20 augustus 2024 om 15.00 uur. We werken al meer dan 20 jaar samen met de organisatoren van dit muzikale evenement, zodat blinden en slechtzienden zich kunnen laten meeslepen met prachtige melodieën. 🎼

Op het programma: een ritmisch inclusie concert, georkestreerd door jonge klassieke muziekwonderen in het hart van de Ecuries du Château d’Enghien.

🎶 Herken jij de stukken van Mozart, Beethoven of Schubert? Kom het op dinsdag 20 augustus om 15.00 uur ontdekken in het Parc d’Enghien!

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵:
📍 Adres: Château d’Enghien, 5, 7850 Enghien
🧑‍🦯 Vertrek aan het station van Bergen om 14u15 en terugkeer om 17u45.
👁️ Gratis concert voor onze slechtziende cliënten
👉 Reserveren is verplicht en enkel mogelijk voor onze cliënten. Dit kan telefonisch via: 058 53.33.00 of per mail via: info@vriendenderblinden.org (Let op: de plaatsen zijn beperkt).
🍾 Na afloop van het concert wordt een drankje voorzien.

Dank aan Rencontres Musicales Internationales d’Enghien – IMUSE om ons te laten genieten van een muzikaal, meeslepend moment!

Beschrijving foto: We zien een dame die viool speelt. Naast haar strijkt iemand op zijn cello. Links van de foto staat de tekst: Uitnodiging: Een concert met duizend snaren in Château d’Enghien, iets voor jou? Hieronder ons logo: Vrienden der Blinden – Autonomie & Integratie.